¶ρθρα: Σχόλια - Αναλύσεις: Πως συμπληρώνω τη φόρμα παραγγελίας;

Για όποια βοήθεια χρειαστείτε,

παρακαλώ τηλεφωνήστε μας

στα τηλ: 2310 540918 - 6973792916.
Επιλέξτε πρώτα το ή τα μαθήματα που θέλετε.

Προτιμήστε την ενότητα, π.χ. Τα τρία μαθήματα Αγιογραφίας μαζί.

Εάν θέλετε Ζωγραφική, ξεκινήστε για Σχέδιο-Μολύβι με το Ελεύθερο Σχέδιο και για την Ελαιογραφία με το Τοπίο


Στο νέο παράθυρο διαλόγου που θα εμφανιστεί, μπορείτε να επιλέξετε μεμονωμένα το μάθημα που σας ενδιαφέρει, ή όλη την ενότητά του.

Στην Αγιογραφία υπάρχουν 3 DVDs και στην Ζωγραφική υπάρχουν 7 Μαθήματα συν ένα δώρο εάν αποκτήσετε όλη τη σειρά της Ζωγραφικής.

Εάν ζητήσετε μαθήματα Αγιογραφίας, τότε γράψτε μας ένα E-mail για να σας στείλουμε τις πρωτότυπες εικόνες Ασκήσεων και αποτελέσματοςΜόλις πατήσετε το: ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ, θα εμφανιστεί νέο παράθυρο διαλόγου, με ό,τι έχετε παραγγείλει. Εάν θέλετε και κάτι ακόμη, τότε επιλέξτε το: ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΟΡΩΝ που υπάρχει κάτω αριστερά.

Εάν θέλετε η παράδοση να γίνει στο Σπίτι ή στο χώρο Εργασίας σας, τότε επιλέξτε το αντίστοιχο: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ με επιβάρυνση 5.00 €.

Όταν συμφωνεί το αποτέλεσμα που βλέπετε με το τι θέλετε σε ποσότητα και χρηματική αξία, τότε επιλέξτε: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.

Εδώ συμπληρώστε όλα τα πεδία με τα στοιχεία σας & το έτος γέννησης. Τέλος επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής:

  1. Με visa ή mastercart αν θέλετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα με ασφαλή τρόπο που παρέχει στο διαδίκτυο η Εμπορική Τράπεζα.

  2. Με ταχυδρομική αντικαταβολή. Θα λάβετε ειδοποίηση για να πάτε στο ταχυδρομείο για την παραλαβή. Αν εργάζεστε, γράψτε μας το όνομα αυτού που μπορεί να πάει στο ταχυδρομείο για την παραλαβή των μαθημάτων.

  3. Με ταχυδρομική αντικαταβολή και παράδοση στο δικό σας χώρο. Εάν είναι χώρος εργασίας, ΜΗΝ ξεχάσετε να μας γράψετε την επωνυμία και τον όροφο εάν δεν είναι κατάστημα.